Aangezien de standaard AdWords remarketing Tag geen synchroon laden ondersteund dien je het asyncrhoon te laden als je voorafgaande toestemming wil instellen.

Als je bestaande script er zo uitziet:

<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ */
var google_conversion_id = 123456789;
var google_custom_params = window.google_tag_params;
var google_remarketing_only = true;
/* ]]> */
</script>
<script type="text/javascript" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js"></script>

Verander je dit in de asynchrone versie (vergeet niet je google_conversion_id aan te passen aan je eigen id):

<script type="text/plain" data-cookieconsent="marketing">
    CookieConsent.getScript("//www.googleadservices.com/pagead/conversion_async.js", true, function () {
        window.google_trackConversion({
        google_conversion_id: 123456789,
        google_custom_params: window.google_tag_params,
        google_remarketing_only: true