Als je meer dan één website hebt of als jouw website meerdere subdomeinen heeft, biedt CookieInfo een ‘one consent’-optie, waarbij website-gebruikers één toestemming kunnen geven die voor alle domeinen geldt. Met deze optie kan je websitegebruikers bij hun eerste bezoek aan één van jouw websites de toestemming laten geven voor alle websites.

Hoe het werkt:

Als de ‘one consent’ optie is ingeschakeld zal de CookieInfo oplossing een separate, willekeurige unieke ID opslaan samen met de website bezoekers toestemming. Als er wordt voldaan aan de volgende criteria  zal deze unieke ID (geëncrypt) opgeslagen worden in de Third-party cookie ‘CookieConsentBulkTicket’ die geplaatst wordt in de browser-sessie.

• De ‘one-consent’ optie is ingeschakeld
  • De website-gebruiker laat third-party cookies toe in de browser instellingen
  • De website-gebruiker heeft ‘do not track’ uitgeschakeld in de bowser instellingen.
  • De website gebruiker heeft toestemming gegeven voor alle, of tenminste ‘voorkeuren’, type cookies.