Je kan de Cookiebanner beperken tot één taal voor alle gebruikers. Dit doe je door het attribuut data-culture toe te voegen aan je CookieInfo script welke geplaatst is op je website. De waarde van het attribuut is de twee-letterige ISO taal-code.
Dit is bijvoorbeeld handig als je een meertalige website hebt en je zeker wil weten dat de cookiebanner in dezelfde taal wordt weergegeven als de taalversie van je website. Elke taalversie van je website dient het CookieInfo script te laden met het data-culture attribuut.

Bijvoorbeeld: Laat de cookiebanner altijd in het Spaans zien.

<script id="CookieConsent" data-culture="ES" src="https://consent.cookieinfo.net/uc.js" data-cbid="00000000-0000-0000-0000-000000000000" type="text/javascript" async></script>
Dit kan ook worden toegepast op de Cookieverkaring:
<script id="CookiePolicy" data-culture="ES" src="https://consent.cookieinfo.net/00000000-0000-0000-0000-000000000000/cd.js" type="text/javascript" async></script>