Extra gebruiker Cookiebot toevoegen

Om een extra gebruiker Cookiebot account mogelijk te maken volg je onderstaande stappen. Je kunt dan met meerdere mensen het Cookiebot account beheren met een eigen Cookiebot login.

Let op, alleen voor gebruikers die al een Cookiebot account hebben aangemaakt voor 18 sept 2023!

Deze functie is niet standaard aanwezig in Cookiebot, maar kunnen we voor je activeren op aanvraag.

1. Heb je een Cookiebot account aangemaakt via CookieInfo? Ga naar stap 3.
  2. Koppel CookieInfo als reseller aan je Cookiebot account (de instellingen en prijzen van je Cookiebot abonnement blijven behouden). We helpen je met Cookiebot Nederlands support vragen over implementatie-, voorafgaande toestemming- of custom banner-vragen.
  3. Stuur ons een email of neem contact op en vermeld voor welk account je Cookiebot “user management” wilt activeren
  4. CookieInfo verwerkt je verzoek en bericht je als “user management” geactiveerd is.
  5. Log in met jouw login credentials en volg onderstaande stappen om een nieuwe Cookiebot gebruiker aan te maken.
Cookiebot gebruiker toevoegen - CookieInfo.

Zo kun je medewerkers, jouw marketing of webbureau toegang geven tot je Cookiebot account.