Script 1: De toestemmings banner

Dit script wordt toegevoegd aan de html-header van jouw websitesjabloon om de toestemmingsbanner in te schakelen. Vervang de onderstaande rode code door de code die je van ons ontvangen hebt:

<html>
<head>
<script id="CookieConsent" src="https://consent.cookiebot.com/uc.js" data-cbid="00000000-0000-0000-0000-000000000000" type="text/javascript" async></script>
</head>
<body>
...
</body>
</html>

Script 2: cookieverklaring
Dit script wordt ingevoegd in de html van de pagina waar jouw cookieverklaring moet worden weergegeven. Heb je die niet, dan maak je hiervoor een nieuwe pagina aan. Vervang ook hier de onderstaande rode code door de code die je van ons ontvangen hebt:

<html>
<head>
...
</head>
<body>
<h1>Cookie verklaring</h1>
<script id="CookiePolicy" src="https://consent.cookiebot.com/00000000-0000-0000-0000-000000000000/cd.js" type="text/javascript" async></script>
De scripts kan je ook laten implementeren door je webbouwer. Stuur hem/haar de scripts en bovenstaande informatie door.
De CookieInfo banner is nu klaar voor gebruik!